Mnie się wydaje, że odkurzacz to może być normalny - do użytku domowego, a specjalna tylko jego końcówka. I tylko do tego.JMam specjalnie do tego oddzielny odkurzacz i po prostu wysysam wszystkie resztki.
Ja tak mam.
Mnie się wydaje, że odkurzacz to może być normalny - do użytku domowego, a specjalna tylko jego końcówka. I tylko do tego.JMam specjalnie do tego oddzielny odkurzacz i po prostu wysysam wszystkie resztki.
Wszystko da się "poprawić", zniszczyć, zepsuć, uszkodzić i w dodatku sfilmować. Łącznie z tytanowymi żarnami. Ale jest też rozsądek, który należy włączyć. Jest sprzęt używany przez profesjonalistów, możliwy także do użycia w domu. Nie jest przypadkiem, że niektóre młynki używane są w barach, a inne nie. Na tym forum i na innych forach napisane jest o młynkach bardzo dużo - właściwie to niemal wszystko.czy istnieje jakiś młynek w dobrej cenie, który ma wyłącznie dobre opinie i nie ma o nim negatywnych filmików w sieci?
no ale może to kwestia zużycia, tylko w sumie kupując młynek gastro zazwyczaj nabywa się używane modele w których nie tylko same żarna mogą być już wyrobionemam ładny, wielki, cichy i szybki młyn, który w filiżance nie daje nic czego i-mini nie dawał. Nawet rzekł bym że ekstrakcje lepsze, bardziej miarowe dawał właśnie mini..co świadczy chyba o bardziej równomiernym przemiale? Między bajki muszę włożyć opowieści o tym jak to wyraźnie poprawia się smak, jak to blonding występuje później i inne tego typu cechy wymieniane jednym tchem przy gastromłynkach.
Nie wiem jakie i-mini miałeś w rękach ale mój miał żarna stożkowe i metalową (zdecydowanie metalową -- monolit) obudowę. Więc pewnie to był i-1,5 [i-półtora].1) tańszy i-2 ze stożkowymi żarnami 38mm, częściowo plastikową konstrukcją i obudową, (podobne żarna i ceny mają graef, tańsze baratza)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość