Młynek RR45

Wszystko na temat młynków, mielenia, a nawet moździerzy... słowem... wszystkiego co mieli!
dr.house
zagląda od święta
Posty: 6
Rejestracja: czw 26 sie 2010, 20:49
Lokalizacja: Kraków

Młynek RR45

Postautor: dr.house » wt 14 gru 2010, 15:54

Witam,
mam okazję kupić młynek (prawdopodobnie Brasilia), pod młynkim jest symbol:RR45 made in Italy, problem polega na tym że jest rozbity pojemnik na ziarno, nie bardzo wiem co to za młynek i czy dokupię w Polsce pojemnik, czy warto się w to ubierać?
Jest wielu znachorów lecz mało doktorów

Awatar użytkownika
maro
Consigliere
Consigliere
Posty: 1426
Rejestracja: pn 14 sty 2008, 17:38
Sprzęt: nie mam
Lokalizacja: Kraków

Postautor: maro » śr 15 gru 2010, 10:57

Jeśli reszta jest O.K. a cena dobra to ja bym brał. Zbiornik to najmniejszy problem.

dr.house
zagląda od święta
Posty: 6
Rejestracja: czw 26 sie 2010, 20:49
Lokalizacja: Kraków

Postautor: dr.house » śr 15 gru 2010, 19:35

Wszystko jest O.K. cena,wygląd,żarna,mieli zajefanie,tylko ten pojemnik :evil:
Jest wielu znachorów lecz mało doktorów

profik
kawa w żyłach
kawa w żyłach
Posty: 687
Rejestracja: śr 15 wrz 2010, 10:32
Sprzęt: .
Kontaktowanie:

Postautor: profik » śr 15 gru 2010, 20:16

Można z butelki zrobić. :) Ważne jest wnętrze.

Można cene wiedzieć?:)

dr.house
zagląda od święta
Posty: 6
Rejestracja: czw 26 sie 2010, 20:49
Lokalizacja: Kraków

Postautor: dr.house » pt 17 gru 2010, 12:32

Cena 250zł. Ale pojemnik jest mi niezbędny.
Jest wielu znachorów lecz mało doktorów

Awatar użytkownika
Jogi
S Z A M A N
S Z A M A N
Posty: 4951
Rejestracja: wt 27 mar 2007, 11:54
Lokalizacja: Bacino

Postautor: Jogi » pt 17 gru 2010, 12:37

Może w dziale używek znajdziesz odpowiedni, pojawiały się oferty sprzedaży. Musisz znać tylko średnicę i czy nie ma tam jakiegoś specjalnego zaczepu.
?
Obrazek Rocket CC | Mazzer MM | Gaggia G | Aeropress A| Moka MObrazek

zbignes
Consigliere
Consigliere
Posty: 1776
Rejestracja: wt 20 maja 2008, 15:58
Sprzęt: ...

Postautor: zbignes » pt 17 gru 2010, 12:38

Mogę się wymienic, daje pojemnik(od Fiorenzato T80) za młynek bez(pojemnika). :wink:

loock
kawa w żyłach
kawa w żyłach
Posty: 424
Rejestracja: śr 25 kwie 2007, 16:03
Sprzęt: do kawy...
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

Postautor: loock » sob 18 gru 2010, 23:04

Mam jakiś używany klosz do tego młynka Klosz jest w wersji automat tzn do młynka z czujką magnetyczną na kołnierzu i magnesem w kloszu. Jest on lekko pęknięty, tzn ma rysę i nie ma pokrywki. Jak Cię to satysfakcjonuje to oddam za free tzn za koszty przesyłki ;) Jak chcesz nowy, to na połowę stycznia mogę mieć. Szczegóły na priv.

dr.house
zagląda od święta
Posty: 6
Rejestracja: czw 26 sie 2010, 20:49
Lokalizacja: Kraków

Postautor: dr.house » wt 21 gru 2010, 7:40

Widzę Zbignes że interesy z Tobą to czysta przyjemność :lol:
Jest wielu znachorów lecz mało doktorów

bartoromero

Postautor: bartoromero » wt 21 gru 2010, 8:32

Mam nadzieję, że masz dużą kuchnię... :)
To jest naprawdę wielki młyneczek...

zbignes
Consigliere
Consigliere
Posty: 1776
Rejestracja: wt 20 maja 2008, 15:58
Sprzęt: ...

Postautor: zbignes » wt 21 gru 2010, 14:41

Dziękuję za komplement dr.house, z mojej strony była to tylko propozycja - adekwatna do zaspokojenia twoich potrzeb/priorytetu(pojemnik). :wink:


Wróć do „Młynki”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości