Odkopię wątek. Temat ciekawy, a jednak dawno nie było zdjęć, nikt się swoimi wyczynami nie chwali, nie palicie już kawy, czy co? Ja z kilkoma pytaniami przychodzę. Przeczytałam cały temat, zaraz zaglądnę do innych. Czy coś się zmieniło w temacie domowych opalarek? Niestety wiele linków z poprzednich lat nie działa już

min. ten z dostępnością opalarek u nas w PL i teraz jak sama takowej szukałam w internecie, nie znalazłam ich w żadnym sklepie. Pomożecie? Czy skupić się na poszukiwaniach na zagranicznych stronach? Powstały jakieś nowe, godne polecenia modele?
No i kolejna sprawa, pod wpływem niżej linkowanego filmiku, naszło mnie na palenie kawy w popcornicy, jednak kupiłam jakąś najtańszą z all i niestety, pali ziarno w niespełna minutę. Więc tym razem zakupiłam dokładnie taki sam model jak na filmie, dopiero ma przyjść, ma słabszą moc, wiec liczę na palenie min. kilku minutowe. To początki mojego wypalania. W późniejszym czasie zdecydowanie będę chciała zakupić palarkę, chyba że maszynka tak mnie zauroczy i zadowoli, że odpuszczę temat