Czy mężczyźni piją kawę?
Re: Czy mężczyźni piją kawę?
Wszyscy chyba z FB i tych kawiarni uciekli na forum, bo tu 99%m/1%k. 

?
Rocket CC | Mazzer MM | Gaggia G | Aeropress A| Moka M

i bądź tu człowieku mądry. 
To tak jak z tymi statystykami: idąc na spacer z psem, statystycznie przypada po 3 nogi na łebka, mi 3 i psu 3.
Także te statystykv moga być różne.

To tak jak z tymi statystykami: idąc na spacer z psem, statystycznie przypada po 3 nogi na łebka, mi 3 i psu 3.

Także te statystykv moga być różne.

- Animator47
- kawa w żyłach
- Sprzęt: Gaggia Espresso Pure +i-mini+Moka+Aeropress+Hario Slim
- Kontaktowanie:
Jak to mówią: Jest kłamstwo, większe kłamstwo i statystyka.
-
- zagląda śmielej
- Kontaktowanie:
Ciekawe spostrzeżenie. A spotkania biznesowe(?), faceci po pracy wpadający do kawę i ciacho ( bo w domu przecież żona na diecie), szybkie espresso przy barze, lub powolny poranek z dzieckiem na spacerze? Panowie też się spotykają w kawiarniach! Oczywiście nie wspominam o kawach na wynos pitych w pośpiechu. A Pan emeryt który raz w tygodniu wpadnie na lungo/małe americano i zrobi sobie prasówkę?
Cafe Chełmska. www.cafechelmska.pl
Może trochę z innej beczki ale związane z tematem. Byłam ostatnio w kawiarnii i siedziało paru facetów ale w znacznej większości były to kobiety. Najbardziej denerwuje mnie to, że na przykład w kawiarniach, w małych miasteczkach siedzisz i czekasz na kawet z dwadzieścia minut i obchodzą się z tym jak z jajkiem. Jakoś w małych miejscowościach ludzie w ogóle nie są przyzwyczajeni do picia kawy. Wcale się nie dziwię. Tak jak już ktoś tu u góry nadmienił, że jak się ma dobry ekspres do kawy to po co chodzić do kawiarni i płacić dodatkowe pieniądze. Problem leży też oczywiście w cenach. Dobra kawa za 8 czy 10 złotych/ to już wolę dołożyć i kupić paczkę kawy ziarnistej.
Dołożyć ile...??...Dobra kawa za 8 czy 10 złotych/ to już wolę dołożyć i kupić paczkę kawy ziarnistej
Bo może się okazać, że nawet po dołożeniu, w kawiarni jest lepsza...

Malawi Mzuzu Geisha - idę po Ciebie 
Cellini-i-mini/Z..haus/Skerton/v60

Cellini-i-mini/Z..haus/Skerton/v60
- Popijacz
- stale zagląda do filiżanki
- Sprzęt: Młynek: MMK-001 i kafeterka
W sumie, co do dyskusji, to przypomniałem sobie, jak po raz pierwszy trafiłem na ten portal. I patrząc na grafikę z kobietą przy stoliku tak właśnie myślałem, że tu głównie kobiety się udzielają
Zatem jest chyba taki stereotyp.

Stopień: mokatier