Witam, mam na imię Mateusz (22l.) mam za sobą 2 lata pracy w Green Coffee na stanowisku barista/kierownik zmiany oraz krótszego okresu w lokalach Saint Honore. Aktualnie poszukuję pracy na stanowisku barista, gdzie będę miał możliwość dalszego rozwoju. Mam za sobą udział w Mistrzostwach Polski w Cup Teasting (Polagra 2010) jak również znakomicie radzę sobie ze sztuką Latte Art. Liczę na ciekawe oferty dotyczące pracy oraz dziękuję za moment uwagi przy moim ogłoszeniu. Ewentualne propozycję proszę kierować na [email protected] lub w odpowiedziach pod tematem.
Pozdrawiam,
Mateusz Laskowski
Doświadczony Barista z Warszawy OD ZARAZ
Re: Doświadczony Barista z Warszawy OD ZARAZ
Ogłoszenie wciąż aktualne z nie mniejszym zapałem do parzenia kawy! 

Ogłoszenie ponownie aktualne, poszukuję fachowej kawiarni, w której będę mógł rozwinąć kawowe skrzydła, nauczyć się czegoś nowego, zaczarować swoimi umiejętnościami Latte Art jak i chętnie podejmę wyzwanie startu w zawodach baristycznych chcąc rozwijać swoje umiejętności i dodać prestiżu miejscu, w którym będę miał okazję czarować kawą 

- daniels1
- kawa w żyłach
- Sprzęt: DeLonghi EC 850 M, GAT VIP AROMA, MAZZER SJ, MACAP MC4, Rocket GIOTTO v2 plus, CM-1C
- Kontaktowanie:
A może łatwiej będzie otworzyć coś własnego, przynajmniej nikt Cię nie zwolni 

Palenie ( kawy ) to nałóg i ja nigdy go nie rzucę
Kawa Czy Herbata - Palarnia Kawy
Jak tylko wypracuje sobie odpowiednie zaplecze finansowe na pewno tak będzie
w kwestii ścisłości, nie jest to kwestia zwolnień, a mojego nie realizowania się jako barista 

- daniels1
- kawa w żyłach
- Sprzęt: DeLonghi EC 850 M, GAT VIP AROMA, MAZZER SJ, MACAP MC4, Rocket GIOTTO v2 plus, CM-1C
- Kontaktowanie:
Powodzenia, ja sam na siebie pracuję i od niedawna staje się pooowwwwooolllliii baristą u siebie 

Palenie ( kawy ) to nałóg i ja nigdy go nie rzucę
Witam,
szukam baristy na event - Kraków - praca najbliższy czwartek, pt i sobota. wszystkie koszty ( podróż , nocleg) po naszej stronie. Konferencja lekarska
szukam baristy na event - Kraków - praca najbliższy czwartek, pt i sobota. wszystkie koszty ( podróż , nocleg) po naszej stronie. Konferencja lekarska
będą jeszcze tego typu jakieś zlecenia?
na pewno coś się pojawi, tego możesz być koleżanko pewna : )
Regeneracja i naprawa http://pracowniamielewczyk.pl wtrysków.
Kawiarnia w Warszawie Ursus (okolice osiedla Niedźwiadek) poszukuje baristy lub baristki z pasją do swojego fachu, w szczególności do kawy. Szczegóły po kontakcie prywatnym. Zachęcamy do kontaktu. 

jakie stawki?