A jeszcze kusi mnie wyglądem ( jak to babę

Liczę na waszę pomoc...
Acha--ja generalnie uwielbiam cappucino

Tylko trzeba bardzo uważać - część sprzedających na allegro wychwala swój towar po niebiosa a potem rzeczywistość okazuje się zupełnie inna...ostatnio wygrałem aukcję Gaggia Paros i byłem dziś go odebrać - zdjęcia na allegro były retuszowane, kolba i sitko w stanie rozkładu a młynek na najdrobniejszym ustawieniu kroił ziarno na 10 części. sprzedający twierdził, że sam robił przegląd ekspresu a jak spytałem na czym to polegało to okazało się, że na umyciu i sprawdzeniu czy nie cieknieNajlepiej kupić używany, porządny manualny.
Musisz nam powiedziec, czego tak naprawde oczekujesz od ekspresu. Bo wbrew pozorom, oczekiwania mogą byc rozne... Ja tez gdy zawitalem na to forum, to pytalem o automaty, bo bylem przekonany, ze wlasnie automaty to sa te lepsze ekspresy, robiace oczywiscie lepszą kawe od reszty tanszych przeciez i recznych ekspresow.Pewnie ,że wolałabym nowy automat- ale nie mam na niego funduszy- stąd moje pytanie czy warto kupować używany automat w cenie manualnego nowego...
O zgrozo, teraz dopiero zauważyłem tak postawione pytanie... stąd moje pytanie czy warto kupować używany automat w cenie manualnego nowego...
hehe...rozumiem Mariusz, że po Brasili masz wiatr w żaglachA ciekawe, probowales Zamoy cos utargowac?
Żarna?Trzeba było za 100 wziąć a ja bym go wyremontował
Wróć do „Ekspresy automatyczne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość