spienianie mleka
Aż łza mi się zakręciła w oku gdy zobaczyłem panią Jagode w akcji http://www.youtube.com/watch?v=pKZv5ekGOWg pewnie gdyby była na choć jednym kursie i ktoś by jej tam pokazał że spienianie mleczka można ćwiczyć bez mleczka to by tej łzy w oku nie było... pozdrawiam czas otwierać kawiarnie 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
**kawa moja wspaniala kawa**
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Astoria Divida - 3 grupy
Faema Emblema - 3 grupy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
**kawa moja wspaniala kawa**
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Astoria Divida - 3 grupy
Faema Emblema - 3 grupy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Witam serdecznie
wiem,że mam bardzo małą wiedzę ale nie mogę sobie poradzić ze spienianiem mleka.Chciałam zabłysnąć kawą latte art a tu ni w ząb
(.Mam ekspres do kawy Siemens tk69009 surpresso w dodatku tam jest takie pokrętło na małą i dużą piankę,robiłam kilka razy i nic,mleko normalnie wlało się do filiżanki nie tworząc aksamitnej struktury...proszępoprowadźcie mnie krok po kroku bo strasznie chcę spóbować ..dodam że stosowałam zimne mleko,wężykiem do ekspresu i dyszą spieniałam,ale nie zanurzałam dyszy bo jest niesamowicie krótka
[/img]

- Joanna T.
- kawa w żyłach
- Sprzęt: zazwyczaj dwugrupowe maszyny gastro
Litość i trwoga.
Zresztą, o wyczynach pani Jagody był, swego czasu, osobny wątek... Ale i tak znów się uśmiałam.
Hej, Piotr, fajnie że zaglądasz
Zresztą, o wyczynach pani Jagody był, swego czasu, osobny wątek... Ale i tak znów się uśmiałam.
Hej, Piotr, fajnie że zaglądasz

Blog o kawie i herbacie: libracafe.blogspot.com
Sklep z kawą i herbatą: sklep.libracafe.pl
Sklep z kawą i herbatą: sklep.libracafe.pl
Witam mam zdjęcia i powiem że marnie to wyszło .....Chyba za dużo zrobiłam kawy bo nie mogłam dokończyć obrazka
mleko chyba też za mocno spienione bo pianka na wierzchu była w kawie

Uploaded with ImageShack.us[/img]

Uploaded with ImageShack.us

katastrofa........tylko mnie nie wyśmiejcie

Uploaded with ImageShack.us[/img]

katastrofa........tylko mnie nie wyśmiejcie