Pimp my cappu, czyli pokaż swój latte art
- indi1984
- stale zagląda do filiżanki
- Sprzęt: Wega Nova Anzola dell'Emilia
małe sprostowanie
cappu to ja robię "normalnie"
na zabawę z sosem czekoladowym pozwalam sobie jedynie przy latte, bo to i tak wynalazek szatana
cappu to ja robię "normalnie"
na zabawę z sosem czekoladowym pozwalam sobie jedynie przy latte, bo to i tak wynalazek szatana
Była Astoria Divina + Młynek Compak K-6 Nero Brillante
Była Astoria CKE + Młynek Compak K-6 Nero Brillante
Jest Wega Nova Anzola dell'Emilia + Młynek Wega Contacolpi
Była Astoria CKE + Młynek Compak K-6 Nero Brillante
Jest Wega Nova Anzola dell'Emilia + Młynek Wega Contacolpi
-
- S Z A M A N
- Sprzęt: E61, FB70, Sublima, MSJ, K30, R55, W15A, W1
- Kontaktowanie:
Havocu, ależ nie snobizujemy się, przynajmniej ja wcale się nie snobizuję. Nie trujmy się... Ot, tyle tylko chciałem powiedzieć.
W wielu kawiarniach za wyżyny elegancji i dobrego smaku uchodzi przyprawianie potraw i napojów czymś koniecznie słodkim, oczywiście bez zapytania o zdanie klienta. Kawę z mlekiem posypują nam nesquickiem, do słodkiej czekolady dodają jeszcze słodszej pasty z marcepanu, do śmietany dodają konserwowanych i potwornie słodkich polew... To ślepy i niezdrowy zaułek.
W wielu kawiarniach za wyżyny elegancji i dobrego smaku uchodzi przyprawianie potraw i napojów czymś koniecznie słodkim, oczywiście bez zapytania o zdanie klienta. Kawę z mlekiem posypują nam nesquickiem, do słodkiej czekolady dodają jeszcze słodszej pasty z marcepanu, do śmietany dodają konserwowanych i potwornie słodkich polew... To ślepy i niezdrowy zaułek.
- Marcin Wódz
- Kontaktowanie:
-
- Wit
- Consigliere
- Sprzęt: '
Sądząc po paragonie obok filiżanki i logo na filiżance albo nie jest to Twoja robota albo jesteś pracownikiem Green Coffee
. Sądząc po pozostałych wpisach, jakie umieściłeś na forum - to drugie, choć nie znam Cię.
Dla mnie wzorcowy tulip.

Dla mnie wzorcowy tulip.
Vibiemme Minimax/Mazzer SJ/mieszanka Sandalj - Scarlatti robi na mnie największe wrażenie