kawcio, pytanie nie na temat to Ci trzeba przyznać.
Klaudia kocha kobiety, ponieważ to kobiety są muzami Klaudii.Klaudia fotografuje i jej inspiracją są kobiety, bez kobiet nie było by takiej Klaudii jaką mamy.
Wystarczy taka odpowiedź?
Kawa z Danii.
- fraisse
- zagląda całkiem śmiało
- Sprzęt: Gaggia Classic
...
'' Proszę o filiżankę pani wyśmienitej gorącej wody z tymi brązowymi otrębami. No, chyba że jakimś cudem zaczęła pani sprzedawać prawdziwą kawę.'' Tak powinniśmy zamawiać kawę w wielu kawiarniach...
-
- stale zagląda do filiżanki
- Sprzęt: Młynek M 5, ekspresy: Grimac TWENTY (dwie grupy - bojler 5l) i Cuadra ( 1 grupa - bojler 1,8l)
- Kontaktowanie:
Re: Kawa z Danii.
Właśnie piję jakąś fajną z kawę z Danii.. we fioletowym opakowaniu.. nie chcę ruszać opakowania, bo było otwarte i jest zaklejone szczelnie, by nie zwietrzało..
ale to co widać, to nazwa chyba tej mieszanki konkretnie.. Carnival, 100% arabica Lofbergs Lila... więcej co do samej marki, jak paczka będzie pusta...
i nie zmarnuję sobie ziarenek..
Smak fajny delikatnie owocowy.. ja wyczuwam lekko cytrynowy.. oni coś piszą o smaku "nougat and marzipan" ..
Nugat jeszcze trochę tak.. ale ten "marzipan.." to tak dopiero po przeczytaniu ulotki lekko wyczuwam ..
Ogólnie robi wrażenie! Bardzo delikatna.. 
ale to co widać, to nazwa chyba tej mieszanki konkretnie.. Carnival, 100% arabica Lofbergs Lila... więcej co do samej marki, jak paczka będzie pusta...

Smak fajny delikatnie owocowy.. ja wyczuwam lekko cytrynowy.. oni coś piszą o smaku "nougat and marzipan" ..