Kawa w sklepach "TK MAX"
Na pewno byłeś w takim sklepie w Polsce? Ten, który odwiedziłem przypominał trochę bardziej lumpeks, zwłaszcza pod względem ubrań. Zdecydowanie to końcówki serii ze sklepów, a nie nowe zamówienia. Widać było mocno nieaktualne trendy no i rozmiary np. buty tylko w rozmiarze 48! A kosztowały chyba z 600 zł. Przy okazji postaram się sprawdzić kawę.
?
Rocket CC | Mazzer MM | Gaggia G | Aeropress A| Moka M

- need
- zagląda całkiem śmiało
- Sprzęt: Rancilio Silvia/I-Mini/Bialetti Venus 2&4
Oczywiście byłem i dlatego się wypowiadam, ale poczytałem też trochę o firmie. Tak to rzeczywiście wygląda lumpeksowato, ale myślę, że jest to celowe i ma za zadanie pogłębić wrażenie "okazyjności" i atmosfery polowania na te rarytasy. Co do trendów, to nie wiem, nie znam się
ale na metkach jest opis np. aktualna kolekcja, kolekcja 2009 (czy jakoś tak).
Ale, ale ja się tu o łachach rozpisałem a ma być o kawie. Spróbuję ją nabyć i sprawdzić, o ile tylko jest dostępna w Łodzi, za te 20 zł najwyżej pójdzie do kosza albo wezmę do pracy dla fanów "plujki".

Ale, ale ja się tu o łachach rozpisałem a ma być o kawie. Spróbuję ją nabyć i sprawdzić, o ile tylko jest dostępna w Łodzi, za te 20 zł najwyżej pójdzie do kosza albo wezmę do pracy dla fanów "plujki".
Ostatnio zmieniony czw 04 lis 2010, 15:44 przez need, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli nie będzie przeterminowana, to nie sądzę, żeby był jakiś powód do wyrzucenia jej do kosza.
A >tutaj< trochę więcej informacji o tej sieci w Polsce.
A >tutaj< trochę więcej informacji o tej sieci w Polsce.
?
Rocket CC | Mazzer MM | Gaggia G | Aeropress A| Moka M

Będzie dobrze(lepiej?), http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3575 ... _Polu.html
Dopiero się organizują.
Woolworth też wygląda jak lumpeks a w USA zaliczany do największych detalistów.
Dopiero się organizują.
Woolworth też wygląda jak lumpeks a w USA zaliczany do największych detalistów.