mi nie przedłużyliPS: no i dobra widomosc - przedluzyli nam urlop macierzynski

a jakos tak wczoraj wyszlo, ale dzis juz jest nowy, lepszy dzien... dlaczego samego pecha?
ja kupilam w Intermarcheno tak tylko gdzie to można kupić ... google milczą ...kimbo decafeinato kupiłem kiedyś przez pomyłkębyła całkiem smaczna nie wiem czy bym się zorientował gdyby mi na forum nie powiedziano co oznacza decafeinato
a mnie się skonczyl 13.12asieńka, mój kończy 4 miesiące 28 grudnia
PS: no i dobra widomosc - przedluzyli nam urlop macierzynski
mi nie przedłużyliskończył mi się urlop 17.12, o dwa dni za wcześnie
o ja grzesznicaCzasami myślałem, że fajnie byłoby być karmiąca matkąGdybym był, to nie zrezygnowałbym z wina
Wino to tysiące lat ludzkości, a kawa kilkaset zaledwie. Kawa na pewno jest bardziej złożona niż wino. Smaczne espresso pewnie nie zaszkodzi, jeśli Ci sprawia przyjemność? A.
Na Twojej stronie jest wzmianka, że minimalna ilość zakupionej kawy to 0,5kg. Jeśli proponujesz kilka sposobów mielenia (masz oczywiście na myśli stopni zmielenia...) to znaczy że tu chodzi o każdy stopień po 0,5kg? Czy może być np. 5 stopni, czyli 5 paczek po 10dg, lub 10 stopni zmielenia w dziesięciu paczkach po 5dg?... A może jeszcze jakoś inaczej? Czy opiszesz te stopnie na paczce, żeby podczas następnego zamówienia łatwo było określić, jaki stopień zmielenia mnie interesuje?(...) Jak nie masz w okolicy to zerknij na moją stronę. Zwróć uwagę na stopień zmielenia kawy. Najlepiej zamówić kawę zmieloną na kilka sposobów i dokonać prób.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość