
do malej (no może nie małej ale malej kawowo) kafejki rodzinnej warto ? (pytam też pod kątem zakupu sprzętu) czy lepiej odpuścić.
Pozdrawiam
Tomek
Proponuje spytać w kilku miejscach gdzie już jest podawana kawa AttibassiKtokolwiek widział ktokolwiek wie
do malej (no może nie małej ale malej kawowo) kafejki rodzinnej warto ? (pytam też pod kątem zakupu sprzętu) czy lepiej odpuścić.
Pozdrawiam
Tomek
Właśnie - knajpek. Żadnego miejsca nastawionego stricte na sprzedaż kawykilka przykładowych knajpek z kawą Attibassi:
Tylko to nie jest kwestia jakości samych ziaren, tylko w znakomitej większości po prostu przyzwyczajenia i faktu, że w gastronomii ważne są terminowe dostawy i dobre ceny, a klienci... Klienci kupią wszystko. Ja biorę pod uwagę jakość. Nie jest tajemnicą, że jakość ziaren rzadko się przekłada na sukces finansowy kawiarni, przynajmniej w Polsce.i ci którym idzie już biznes jakoś nie chcą zmieniać naszej kawy na inną
To akurat nie jest trudne, bo większością ziaren na naszym rynku nie poczęstowałbym nawet wrogamamy mieszanki porównywanej lub wyższej jakości niż duża część naszego rynku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości