Witam!
Jaki tamper będzie dobry do ekspresu Gaggia New Baby Dose? Poszukuję czegoś dobrego, z dobrego materiału
Pozdrawiam
Tamper do Gaggi New Baby Dose Red
-
- stale zagląda do filiżanki
Myślę, że nie ma specjalnego tampera do modelu New Baby Dose Red
W takim wypadku musiałby być i specjalny temper do modelu New Baby Dose Silver 
Ja do swej Gaggii zakupiłem aluminiowy tamper Isomaca o średnicy 58mm i płaskim profilu. Sprawuje się bardzo dobrze, choć mógłby być jeszcze odrobinę odrobiny większy.
Pozdrawiam - Krzy

Ja do swej Gaggii zakupiłem aluminiowy tamper Isomaca o średnicy 58mm i płaskim profilu. Sprawuje się bardzo dobrze, choć mógłby być jeszcze odrobinę odrobiny większy.
Pozdrawiam - Krzy
JE-TO-FUJ
- Adam_Werner
- zagląda śmielej
Re: Tamper do Gaggi New Baby Dose Red
Podbijam pytanie kilka postów powyżej, czy do wszystkich gaggi średniaca wynosi 58,5 mm? Mam mozliwośc zakupienia tampera na zamówienie dlatego pytam. A posiadam gaggię baby dose ( nie wiem czy jest jakas różnica w średnicy w stosunku do gaggi baby NEW).
Nowo zakupiona GAGGIA BABY DOSE, młynek ręczny 

- Metiu
- kawa w żyłach
- Sprzęt: ::Isomac Tea II::Mazzer Mini E Digital::Tamper z kamienną rączką::AeroPress::Hario Slim::
Jeśli masz możliwość wykonania tampera na zamówienie, najlepiej zmierz dokładnie sitko suwmiarką. Wtedy będziesz miał całkowitą pewność. 

Szukasz tampera ? Napisz do mnie, lub wejdź --> Tampery
-
- zagląda całkiem śmiało
- Sprzęt: Gaggia Classic, Graef CM70
Bialetti Dama 2 cup + MPM MMK-01+ COMBAT Frabosk 3
Hej, szukam tampera do Gaggi Baby, przeglądałem już parę sklepów internetowych ale szukam jakiejś taniej opcji - cos w stylu happydonkey w uk - tam można kupić tamper za 14 funtów..
Dzięki.
Przypominam o stosowaniu wielkich liter tam, gdzie należy! //cyrus
Dzięki.
Przypominam o stosowaniu wielkich liter tam, gdzie należy! //cyrus
Wróć do „Odbijaki, tampery, itp”