

A może w kwestii aromatyzera pójść w inną stronę

Uważam, że to jest pytanie retoryczne.Zadałem grzeczne pytanie - „Jaki zapach pasuje do kawiarni?”
Co do palenia w knajpach, to dni palaczy są już policzone i zakaz palenia ma być powszechnie wprowadzony (nie moge się doczekać).Czasami powodem jest dym papierosowy
To brzmi tak, jakbyś chciał się nie myć, tylko perfumować. Podobny efekt będzie aromatyzując stęchliznę. To nie jest dobre rozwiązanie.niestety słaba lub nie działająca wentylacja (b. droga w naprawie), jeśli lokal jest w podziemiu lub piwnicy to pojawia się zapach pleśni lub przebijającej się gdzieś wentylacji,
Każdy sztuczny zapach, typu szarlotka czy też pączki różane są wprowadzane nie w celu wyeliminowania dymu tytoniowego, czy też stworzenia oryginalnej atmosfery, tylko w celu sztucznego stymulowania zmysłów apetytu w potencjalnym kliencie (czyli też w nas), co się wiąże z nieodpartą chęcią zakupu byle czego, nawet kiedy wzrok i zdrowy rozsądek podpowiadają nam: nie kupuj. To jest główny cel takich zabiegów i to mi osobiście się nie podoba. Tego rodzaju oszustwo (trzeba to nazywać po imieniu), to nie jest dobra droga do sukcesu.a czasami klient chce po prosu mieć miły, przyjemny i apetyczny zapach już na wejście pierwszego gościa do lokalu a nie na 10 jak już zaparzy 10 kaw.
...a od przeciągu przynajmniej dwie armie na wschodzie.A tak w ogóle to od naturalnego smrodu jeszcze nikt nie umarł.
E .. eeee... Kawa z ciśnieniówki świństwo ?Możliwe, ze z nowoczesnych ekspresów kawa nie pachnie. Nie pijam kawy z czegoś takiego, bo to świństwo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości