Zainteresowanie w Twoim mieście rzeczywiście jest znikome, bo nikt nie znał drogi do palarni kawy: "Palarnia kawy? Pierwsze słyszę!" W Italii, w takim dużym jednak mieście, byliby po prostu oblegani i nie mieliby wolnej chwili. Musieliby mieć 10x większy piec...
Moja znajoma mieszka we włoskiej Brescii-napisałem, by przywiozła mi jak będzie wracać na ŚWIĘTA trochę świeżego AUGUSTA. Ona zapytała : ae o so chosi? jaka palarnia???

??? Dopiero po wejściu na ich stronę okazało się,że mieszka pół kilometra od głównej palarni (i kawałek dalej od sklepu detalicznego)...
Podeszła do ów sklepiku, a tam zza lady starszy siwy Pan (bo tylko on był w środku) bardzo szczegółowo opowiedział jej o rodzajach sprzedawanych mieszanek i poinformował o cenach...
Resumując: chyba August jest trochę znany ale tłumów to tam nie było (a była ok 16:30)
EDIT: Konkrety do domu? ASCASO DREAM + i-mini
Widzisz moją stopkę? Zamiast ZELMERA mam nadzieję wstawić tam za jakiś czas ASCASO. Studiuję i pracuję weekendami a z tego dużo odkładam na różne potrzeby a od jakiś 2 miesięcy odkładam skromne pieniążki na DREAMA-po usunięciu drobnych wad ostatnimi czasy- świetny wybór do domu )
Pozdrawiam !