Możesz jeszcze spróbować u Karoliny z Antonianą Nero
http://www.kawa-karoma.pl/antoniana-caf ... 1-2012-r-/
i poprosić o drobne zmielenie, może się uda wstrzelić. Mi się co prawda nie udało, ale będę jeszcze próbował. Jak się uda to na razie się wstrzymam z młynkiem - zawsze można zamówić 250 g i mieć na tydzień całkiem świeżą kawę.
EDIT: jakże się pomyliłem

Przy dość dużej dozie i mocnym ubiciu, bez problemu uzyskałem 50 ml w ok. 25 a może troche więcej sekund. Muszę nadmienić, że jest to Włoska wersja tej kawy, data ważności 9/2014 więc myślę, że przy 24 mies dacie ma 4 miesiące co jest niezłe jak na sklepową kawę.
Palenie jest ciemne więc nie do końca mi podchodzi ale to chyba pierwsze espresso które mi wyszło na GC (nie kupiłem jeszcze młynka).